Bestuursleden gezocht!

Geplaatst op 6 oktober 2020

Beste ouders/verzorgers van onze scoutingleden,

Heeft uw kind het ook naar zijn/haar zin bij onze vereniging? Wekelijks staan onze leiders geheel vrijwillig, in hun vrije tijd, klaar om uw kind een uitdagende, leuke en leerzame activiteit te bieden.

Wist u dat er achter de schermen ook een aantal vrijwilligers actief zijn? Zij zorgen dat de kas op orde is, dat de ledenadministratie wordt bijgehouden, dat het gebouw en het terrein onderhouden wordt én dat de leiding begeleiding krijgt. Best veel werk, zult u denken. Dat is het ook omdat we dit nu met zijn drieën moeten klaren. Want wij, Iris, Rutger en Johan vormen nu het groepsbestuur en zorgen ervoor dat al deze werkzaamheden gedaan worden.

U snapt, wij zouden er graag een paar mensen bij willen hebben. We hebben een paar concrete taken die we graag willen delen.

Als u het leuk vindt om met jonge mensen te werken en hen te helpen bij het begeleiden van de groepen, dan is een rol als vrijwilligerscoach misschien wel wat voor u. Als u meer achter de schermen actief wilt zijn en goed bent in administratieve werkzaamheden, dan is het penningmeesterschap misschien meer geschikt. Vindt u het fijn om met de handen te werken, dan nodigen wij u graag uit om mee te helpen met het onderhouden van het gebouw. Misschien is één van deze taken wel iets voor u of kent u iemand voor wie dit iets zou zijn?

Wij zijn er gemiddeld tussen de 3 en 4 uur per week mee bezig. Waarom we het doen? Omdat het erg leuk is om te zien hoeveel plezier de kinderen bij de opkomsten hebben en te weten dat wij daar samen met zijn allen aan bijdragen. Door achter de schermen actief te zijn, kan de leiding alle aandacht geven aan de kinderen, iets wat zij het liefste doen.

Wilt u meer weten over wat we doen en of het wat voor u is? Wij organiseren zaterdag 17 oktober om 10:00 een informatiemoment waarin we u meer uitleg willen geven. In verband met de coronamaatregelen vragen wij u om een berichtje te sturen als u komt. Voor vragen kunt u ook altijd  een mail sturen naar bestuur@angelo-roncalli.nl of één van ons aanspreken op een zaterdag.

We zouden het heel fijn vinden om voor de kerst met zijn vijven zijn. Helpt u daaraan mee?

Veel dank alvast en vriendelijke groeten,

Johan, Rutger en Iris

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.