NLdoet en Scouting Angelo Roncalli doet mee!

Geplaatst op 10 februari 2016

NLdoet en Scouting Angelo Roncalli doet mee!

Scouting Angelo Roncalli steekt dit jaar de handen uit de mouwen tijdens de NLdoet. Kom onze vrijwilligers op zaterdag 12 maart een dagje helpen, om samen het buitenterrein van onze blokhut lenteklaar te maken.

Wilt u ons helpen meldt u dan hier aan, of neem contact op met het bestuur.

Voor meer informatie klik op lees meer.

aa NLdoet logo 2016 (web)

Scouting Angelo Roncalli verzorgt wekelijks een activiteit voor meer dan 80 jongens en meisjes tussen de 5 en 18 jaar, geheel verzorgt door vrijwilligers. Bij deze activiteiten wordt volop gebruikt gemaakt van het terrein rondom de blokhut. Tijdens de NLdoet willen we met ouders en vrijwilligers het terrein klaar maken voor een zomer vol speelplezier. Denk hierbij aan het herfstblad te verwijderen, egaliseren van stukken grond en andere kleine klusjes. Komt u ons helpen?
aaaaaaa
Wat gaan we doen?
Dit jaar gaan we aan de slag op het buitenterrein. We gaan het winterblad opruimen en kleine reparaties uitvoeren, zodat deze klaar is voor een zomer vol speel plezier.
 aaaaaa
Wanneer?
Zaterdag 12 maart van 10.00uur tot 16.00uur. Om tien uur starten we met een kop koffie, wij verzorgen de lunch en rond half vier ronden we de dag gezamenlijk af met een drankje.
 aaaaaa
Voor wie?
Iedereen die ons een dag(deel) wil komen helpen is van harte welkom.

Aanmelden kan via de website van NLdoet of neem contact op met het bestuur.

Graag tot zaterdag 12 maart!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *