NLdoet en Scouting Angelo Roncalli doet mee!

Geplaatst op 20 februari 2019

Scouting Angelo Roncalli steekt dit jaar de handen uit de mouwen tijdens de NLdoet. Kom onze vrijwilligers op zaterdag 16 maart een dagje helpen, om samen het buitenterrein van onze blokhut lenteklaar te maken.

Wilt u ons helpen laat het ons weten! Dat kan via de website van NLdoet of stuur een berichtje naar het bestuur.

Voor meer informatie klik op lees meer.

aa

Iedere zaterdag staan onze vrijwilligers klaar om uw zoon of dochter een leuke ochtend/middag bij Scouting te geven. Hierbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van het grote speelterrein rondom de blokhut.

Met het voorjaar in aantocht is het dan ook de hoogste tijd om het terrein weer klaar te maken voor een seizoen vol speelplezier. Hiervoor steken we op zaterdag 10 maart tijdens de NLdoet, de grote vrijwilligersactie van het Oranje Fonds, onze handen hiervoor uit de mouwen.

Komt u ons zaterdag 16 maart een dagje helpen?

aaaaaaa
Wat gaan we doen?
Dit jaar gaan we zowel binnen als buiten aan de slag. Buiten gaan we het winterblad opruimen en kleine reparaties uitvoeren, zodat deze klaar is voor een zomer vol speelplezier. Binnen gaan we TL verlichting vervangen door LED en aan de slag het opnieuw bestraten van een balkon.
 aaaaaa
Wanneer?
Zaterdag 16 maart van 10.00uur tot 15.00uur. Om tien uur starten we met een kop koffie, wij verzorgen de lunch en rond half vier ronden we de dag gezamenlijk af met een drankje.
 aaaaaa
Voor wie?
Iedereen die ons een dag(deel) wil komen helpen is van harte welkom.

Laat weten dat u ons komt helpen via de website van NLdoet of stuur een berichtje naar het bestuur.

Graag tot zaterdag 16 maart!
468 ad