Update corona maatregelen – Opstarten activiteiten op de blokhut

Geplaatst op 15 december 2020

Beste ouder(s)-verzorger(s),

Voor Scouting zijn de corona maatregelen versoepeld, waardoor we onder voorwaarden weer activiteiten op de blokhut mogen organiseren.

Een belangrijke voorwaarde is dat activiteiten buiten moeten plaatsvinden. We vragen u hier rekening mee te houden en extra te lette op de  kleding en schoenen die u uw zoon/docht naar Scouting laat aantrekken. Dit zeker met het verwachte winterweer voor de komende weken.

Daarnaast kunnen niet alle speltakken tegelijk groepdraaien. De speltakleiding zal u informeren over de (aangepaste) tijden.

Om de kans op besmettingen te minimaliseren, vragen we u om tijdens het brengen en halen van uw zoon/dochter voldoende afstand te houden van de andere ouders. Komt u met auto, blijf dan in uw auto zitten. Komt u met de fiets, blijft u dan bij uw fiets staan.

Ook vragen we u zoon/dochter thuis te houden indien een van onderstaande met JA beantwoorden worden:

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.
Tot zaterdag! We hebben er zin in 🙂
 
Met vriendelijke groeten,
Scouting Angelo Roncalli
 
update 10-02-2021
468 ad