BeversKaboutersWelpenGidsen-VerkennersRowans/Sherpa’sPivo’s

Gidsen en Verkenners

Hou jij wel van een uitdaging, kun je tegen vies worden, lijkt het je gaaf om zelf vuur te maken en ben jij niet bang om 's nachts in een bos te lopen? 
Dan zijn de Gidsen en Verkenners echt iets voor jou!
Met een groep jongens en meiden van 11 tot 15 jaar draaien we iedere zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur groep. Iedere week staat er een andere activiteit op het programma. Zo koken we de lekkerste gerechten, zijn we creatief, spelen we gave en bijzondere spellen, leren we de basistechnieken van EHBO of lopen spannende tochten met een kompas of gps. Benieuwd, check ons fotoboek eens, en kijk naar wat we allemaal doen!

Door het jaar heen hebben we ook grotere activiteiten zoals een winterweekend, een outdoorweekend en natuurlijk het zomerkamp. 

Tijdens het outdoorweekend gaan we survivallen en met trekken we er met de rugzak op uit. "Wel eens op een indianenbrug gestaan?" "Wel eens in een zelfgemaakte tent geslapen?" Tijdens het outdoorweekend maak je het mee, maar het allerbelangrijkste is plezier maken en samen het eindpunt van de route te halen.

In de zomervakantie gaan we op kamp, een dikke week waarin we van alles doen. Denk aan gave spellen, lekker sporten, een andere stad bezoeken, zwemmen, een kampvuur met andere Scoutinggroepen, maar ook lekker zelf koken. Vraag jezelf eens af: Durf jij in de nacht door een bos te lopen?

Ieder week maken we er samen een gezellige zaterdagmiddag van. Nieuwsgiering, natuurlijk mag je altijd een paar keer komen kijken en vooral meedoen. Wil je meer weten, laat van je horen en neem contact met ons op.

Tot snel!

Erik, Nelly, Koen en Bas
Handige links:
- Gidsen-/Verkennerwet