Vrijwilligers gezocht!VacaturesLeiding bij een speltakInteresse?

Vrijwilligers gezocht!

WE KUNNEN NIET ZONDER!

Vrijwilligerswerk bij Scouting Angelo Roncalli

  • Vind je het leuk om met kinderen om te gaan?
  • Trekt het je om activiteiten te organiseren?
  • Schroom je je niet om je handen vies te maken?
  • Heb je twee rechter handen die je graag uit je mouwen steekt?
  • Lijkt het je leuk om actief te worden in een gezellige vereniging?
Ja? Dan is vrijwilligerswerk bij Angelo Roncalli wellicht iets voor jou.
Scouting Angelo Roncalli is een jeugd en jongeren vereniging en biedt haar leden wekelijks een plezierige en uitdagende activiteit waarbij de kernwaarden van het Scoutingspel centraal staan. Iedere vrijdag en zaterdag vind je in blokhut de Sjorring dan ook ruim 80 jongens en meiden tussen de 5 en 23 jaar, die dankzij inzet van de speltakleiding, een super gave ochtend, middag of avond beleven.

De activiteiten met jeugdleden zijn belangrijk voor de vereniging, maar de omgeving waarin deze activiteiten uitgevoerd worden misschien net zo. Scouting Angelo Roncalli heeft een blokhut aan de Locatellistraat. Tal van vrijwilligers helpen de vereniging regelmatig om de blokhut te onderhouden, schoon en veilig te houden. Je bent voor ons al een topvrijwilliger als je maar een paar uur van je vrije tijd aan Scouting kunt besteden.

Achter de schermen van de vereniging gebeurt natuurlijk nog veel meer. Het bestuur probeert zoveel mogelijk administratieve taken van de leiding uit handen te nemen, maar helpt de leiding ook met het behalen van hun kwalificatie en ondersteunt leidingteams waar nodig.
Zoals je ziet is vrijwilligerswerk bij Scouting heel veelzijdig; van bestuurder tot speltakleiding, van onderhoud tot administratie, kortom voor elk wat wils.
Bij een vrijwilligers klus bij Angelo Roncalli staat plezier voor jezelf en andere voorop. Als vrijwilligers vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en onderschrijf je de gedragscode van Scouting Nederland. Via onze vereniging ben je lid van Scouting Nederland, en daarmee ben je niet alleen verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk, maar kun je profiteren van diverse kortingen. Maandelijkse bieden wij voor onze vrijwilligers een gezamenlijke lunch aan en jaarlijks zijn er diverse informele momenten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse bedankavond. We begeleiden je waar nodig en bieden de mogelijkheid tot het volgen van verscheidene cursussen.
Wil je meer weten, kijk op de volgende tabbladen, wellicht dat er een vrijwilligersklus bij zit die bij jou past, of neem contact op met het bestuur.
Graag tot snel!
Vrijwilligers Scouting Angelo Roncalli