Vrijwilligers gezocht!VacaturesLeiding bij een speltakInteresse?

Leiding bij een speltak

IEDERE WEEK WEER EEN NIEUW AVONTUUR!

Vind je het leuk om met kinderen te werken, samen spellen te spelen en avonturen te beleven en is het geen probleem om af en toe een activiteit te organiseren? Dan is het leiding worden bij Angelo Roncalli wellicht iets voor jou.

Als leiding bij één van de leeftijdsgroepen (speltakken) zorg je, samen met de rest van het team en de teamleider, voor een te gek programma voor de kinderen of jongeren, waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De speltakken draaien één keer per week, op vrijdagavond, zaterdagochtend of zaterdagmiddag. Buiten deze 'opkomsten' bereid je als leidingteam het programma en de eventuele kampen voor.

Nieuwe leiding wordt bij Angelo Roncalli niet in het diepe gegooid maar ondersteund door de groepsbegeleider. Samen wordt regelmatig gesproken en om alle ‘ tips en tricks’ te leren wordt er na een paar maanden gestart met een cursus om de kwalificatie van speltakleiding te behalen.

Binnen Angelo Roncalli hebben we verschillende speltakken, iedere speltak heeft zijn eigen leeftijdsgroep en de daarbij behorende activiteiten. Neem een kijkje in het fotoboek om te zien wat iedere speltak doet.

Interesse? Neem met ons contact op en kom geheel vrijblijvend een keertje kijken.